pátek 6. března 2015

Březnová soutěž o manikúru!

A máme tu slibovanou soutěž, která se odehrává na našem Facebooku. Pokud však facebookový profil nemáte, ale chcete se zúčastnit, pošlete mi svůj příspěvek mailem na tereza.salon.korunka@gmail.com ;)
Pravidla jsou jednoduchá:
1) Pokud jste tak ještě neučinili, staňte se fanouškem naší stránky na Facebooku.
2) Do komentářů pod příspěvek na adrese www.facebook.com/SalonKorunka napište číslo nebo název odstínu Striplacu, který byste v naší nabídce rádi viděli. Vybírat můžete z 51 barev z přiloženého obrázku.

Soutěž končí v pátek 20. března, hned potom vylosujeme jednu výherkyni či výherce (muži se mohou zapojit také a svou výhru věnovat), který získá POUKAZ NA ZÁKLADNÍ MANIKÚRU A LAKOVÁNÍ STRIPLACEM u nás v Salonu Korunka. Těšíme se na vaše příspěvky!

Kdyby vás Striplac lákal a chtěla byste ho vyzkoušet ještě předtím, než vyhrajete, můžete se jednoduše a rychle objednat na http://salon-korunka.cz/manikura.htm#poptavka ;)

A co nás čeká v březnu? Probereme si jarní péči o pleť, já se vydám na svou první brazilskou depilaci cukrovou pastou a představíme si novinky, které do Salonu Korunka přibyly nebo brzy přibudou – amma masáže, pedikúru a vajazzling neboli zdobení intimních partií ;)




Žádné komentáře:

Okomentovat